MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!!

Szia!!Ez az oldal sok mindennel foglalkozik Pl.:Sorozatok, sztárok,hírek,és még sok mindennel,de ha már itt jársz akkor nézz körül !!.Remélem tetszeni fog!


2012-03-26 - 20:05:00

Aida elterjeszti az egyetemen, hogy Arturo nem csak a tanára, hanem szeretője is Teresának. Paloma nem hagy fel Arturo zaklatásával, mellyel Teresát végleg kihozza a sodrából.

2012-03-27 - 17:20:00

Teresa megleckézteti Marianót, amiért nem elég rámenős a karrierépítésben és számára nem első a pénzszerzés. Aurora visszatér Párizsból, ezzel nem kis meglepetést okozva Teresának. Genovéva felhívja Aida figyelmét, hogy Teresa és Paulo újra találkoznak.


2012-03-28 - 17:20:00

Arturo bevallja Luisának, hogy szerelmes Teresába, de nem akarja elmondani a lánynak, amíg az le nem diplomázik. Johnny megpróbálja összehozni Esperanzát és Fitót. Teresa megtudja, hogy Mariano már korábban tudott róla, hogy Aurora hazajött Franciaországból, ezért megsértődik a barátjára. Armando aggódik, hogy bezárják a műhelyét, de nem akarja, hogy Teresa pénzt fogadjon el Arturótól. Mariano Cutberto segítségével szerenádot ad Teresának, de a lány nem bocsát meg neki. Megérkezik Hector, a kórház leendő igazgatója. Ruben tisztességtelen ajánlatot tesz Teresának.

2012-03-29 - 17:20:00

Teresa visszautasítja Ruben ajánlatát. Mayra panaszkodik a férjének, Rubennek, hogy nem törődik vele eleget. Erre a férfi megígéri, hogy elviszi vacsorázni. Refugio rosszul lesz, de egyelőre nem tudni, mi baja. Johnny elmondja az anyjának, Nachitának, hogy eladták a műhelyt, és elvesztette az állását. Ruben elmondja Esperanzának, hogy felesége rákos, s hogy elválik tőle, hogy Esperanzával lehessen. Később pénzt is ad Esperanzának, hogy kisegíthesse a szorult anyagi helyzetben lévő családját. Hernan bemutatja Hectornak Marianót. Fito munkát ajánl Johnnynak.

2012-03-30 - 17:20:00

Arturo fizetést ad Teresának. Fito ajánl egy jól fizető munkát Johnnynak. Arturo megveszi a lakást Luisának, és tisztázza a vele és Teresával kapcsolatos félreértéseket. Paulo eldönti, hogy munkát keres, és nem akar az anyjától függeni. Mariano megkéri Teresa kezét, de ő nemet mond.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 102
Heti: 178
Havi: 1 656
Össz.: 400 159

Látogatottság növelés
Oldal: Teresa Sorozatelőzetes
MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!! - © 2008 - 2021 - maiteperroni-sherlyn.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »