MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!!

Szia!!Ez az oldal sok mindennel foglalkozik Pl.:Sorozatok, sztárok,hírek,és még sok mindennel,de ha már itt jársz akkor nézz körül !!.Remélem tetszeni fog!

bigtimerush.jpg

Big Time Rush (gyakran rövidítve BTR ) egy amerikai tini Ikon és KCA jelölt televíziós zenei témájú tini sitcom alapján a zenekar az azonos nevű. A sorozat krónikák négy középiskolai barátok Minnesota - Kendall Knight (Kendall Schmidt), James Diamond (James Maslow), Carlos Garcia (Carlos Pena, Jr.), és a Logan Mitchell (Logan Henderson) - akiknek az életét megváltoztatta, amikor költöznek Los Angeles, és vált a hit-készítés, listavezető fiúbanda.

Kendall Knight (Kendall Schmidt) - Kendall a második legrégebbi, és a "hirdette vezetője" az a csoport, aki látta, mint a normál, érthető, és okos.

James Diamond (James Maslow) - James a legrégebbi és a szép fiú a csoportban, aki eredetileg popsztárt akart lenni . Ő látszólag megszállottja a hajának, és jól néz ki, és mindig tart a szerencsés fésű a kabátjában.

Carlos Garcia (Carlos Pena, Jr.) - Carlos a legfiatalabb és legrövidebb ideje van  a zenekarban , aki hordja a hoki sisakot lminden ok nélkül. Ő alakította a gyerekes, exciatble, energikus, meggondolatlan és nagyon hűséges, hogy mindenkit a barátjának tart.

Logan Mitchell (Logan Henderson) - Logan a harmadik legrégebbi és az egyik értelmes a csoportban. Ő is okos a csoportban, de a pánik nyomás alatt tartja.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 102
Heti: 151
Havi: 1 629
Össz.: 400 132

Látogatottság növelés
Oldal: Big Time Rush
MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!! - © 2008 - 2021 - maiteperroni-sherlyn.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »