MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!!

Szia!!Ez az oldal sok mindennel foglalkozik Pl.:Sorozatok, sztárok,hírek,és még sok mindennel,de ha már itt jársz akkor nézz körül !!.Remélem tetszeni fog!

A sztárok körében egyre nagyobb a népszerűsége a szakácskönyveknek. A hírek szerint ezúttal Beyoncé szedi könyvbe receptjeit.

Szakácskönyvet ír Beyoncé?

Habár Beyoncé egyre elfoglaltabb, még mindig szereti szabadidejét a konyhában tölteni. A Daily Mirror információi szerint a popdíva saját receptkönyvet dob a piacra, mely leginkább édesanyja, Tina receptjeit fogja tartalmazni.

„Tina elindított egyfajta hagyományt a főzés terén, és ezt Beyoncé szeretné megosztani mindenkivel” – írja a Daily Mirror.

Maga Beyoncé is elmondta nemrégiben, hogy – noha nem a legjobb szakács – élvezi a konyhában töltött időt: „Amikor volt egy szabad évem, sürögtem-forogtam a konyhában. Nem vagyok a legjobb, de feltalálom magam.”

Nem az énekesnő lenne az egyetlen, aki szakácskönyvet ír: nemrég Eva Longoria és Gwyneth Paltrow Dobták piacra receptjeiket ,sőt még Matthew McConaughey is elgondolkozott azon, hogy saját könyvet dobjon a piacra.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 102
Heti: 146
Havi: 1 624
Össz.: 400 127

Látogatottság növelés
Oldal: Szakácskönyvet ír Beyoncé?
MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!! - © 2008 - 2021 - maiteperroni-sherlyn.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »