MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!!

Szia!!Ez az oldal sok mindennel foglalkozik Pl.:Sorozatok, sztárok,hírek,és még sok mindennel,de ha már itt jársz akkor nézz körül !!.Remélem tetszeni fog!

unfabulous-emma-malese-300-032707.jpg

unfabulous_2.jpg

        

Addie Singer=Emma  Roberts

Addie 7.osztályos lány akinek a barátiről való összeveszés és kibékülésról van szó és persze a szerelmi életétről.MInt amikor Rendi buliján Jack elmondta Zach-nek,hogy szerelemes belé de Addie későn tudta meg és Rndivel járt.Hát igen így jár aki mással akarja elvégeztteni a munkát.A végén Rendi és Addie szakítanak mert nincs bennük semmi közös.

Érdekességei a való világban:


- Lisa Roberts Gillan és Julia Roberts unokahúga.
- Eric Roberts és Kelly Cunningham lánya.
- Van egy féltestvére, Grace Nickels. (2001 januárában született)
- Apja, Eric részéről ír, angol, skót, német és svéd vér is folyik az ereiben.
- Kedvenc könyve a "Elsewhere", amit Gabrielle Zevin írt.
- Jó barátja Devon Werkheiser és Jamie Lynn Spears is.
- A kedvenc színésze Rupert Grint.

 

Geena Fabiano=Malese JowGeena Fabiano Addie legjobb barátnője és a legtöbb tizenéves kortól eltérően ő teljesen kényelmes azzal, hogy ő ki, és az, hogy minek tűnik kedvel. Geena mindig kap egy figyelmeztetést az igazgatótól mert túl rövid szoknyát vagy felsőt vesz fel . Genát nem érdekli napról-napa szükebb ruhába jár . Geena megakadályozza, hogy Addie és a bűnön lévő harmadik társuk, Zach, nyilvánosan tegyék nevetségessé magukat. Vagy legalább próbál...:)

 

Zach:Zach legjobban Addie fiúbarátja. Ő ténylegesen sportoló és a Rocky Road Middle School kosárlabda csapat tagja.


 

Sue=Molly Hagan

Sue Addie anyuja. Neki vele való nagy kapcsolata van leszármazott, és szerencsés Addie-nek ő egy száraz humorérzékkel nagyon megértő szülő. Most hogy a gyerekei öregebbek, Sue visszament egy ingatlanügynökként végzett munkához.

 

Jeff Singer :

Addie apuja, Jeff vezeti Singer Sporting Goodsot és birtokolja őt.  kemény idő, amig hozzászokik a tényhez, hogy Addie felnő és gyakran zavarják össze, az minden-nap a 13 éves lánya élete. Éppen nem kapja a kiterjedt cipőgyűjteményét vagy hogyan gyorsan keresztülmegy ajakcsillogáson. Jeff azok közül az apuk közül az egyik, aki szeretne örökké keveset megtartani a kicsi lányának, de keményen próbál hogy ne mutassa azt.

 

Ben Singer=Tadhg Kelly
Ben Singer Addie bátyja, és ők teljes ellentétek. Ő olyan népszerű tizenéves, aki új jelentést ad a szónagy darabnak. Még mindig megpróbálja általában az iskolában és életben találni a barázdáját. Ben tudja, hogy Addie-nek nem volt eze olyan könnyű, mint ő, és megpróbálja elérni, hogy sokként szenvedjen.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 102
Heti: 112
Havi: 1 590
Össz.: 400 093

Látogatottság növelés
Oldal: TökÉretlenek
MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!! - © 2008 - 2021 - maiteperroni-sherlyn.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »