MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!!

Szia!!Ez az oldal sok mindennel foglalkozik Pl.:Sorozatok, sztárok,hírek,és még sok mindennel,de ha már itt jársz akkor nézz körül !!.Remélem tetszeni fog!

Elkészült VV Zsófi első videoklipje, a Rágógumi című dalhoz. A klipet még áprilisban kezdték el forgatni, azonban csak most lett kész véglegesen.

Megjelent VV Zsófi első videoklipje

A Való Világ 4 naivája a villából való kijövetele után egyből nekikezdett zenei karrierjének . Meg is írta első slágerét, a Rágógumit, melyet már jól ismerhet a nagyközönség.

Áprlisban beszámoltunk róla, hogy,Zsófi már forgatja a Rágógumi videóklippét,de munkálatait többször is félbe kellett szakítani, így a premier máig váratott magára. „Sajnos igen rögös út vezetett eddig a klippremierig, de most már minden akadály elhárult, és mindenki számára elérhetővé tettem a neten. Rövidesen, remélhetőleg, a zenei csatornák műsorában is megnézheti bárki” – mesélte Zsófi.

A villából egyedül Gigi szerepel a klipben, akivel egy pikáns ágyjelenetet játszanak el. A Bors információi szerint a szőke szépség már a következő dalán gondolkodik, melyről annyit árult el, hasonlítani fog a Rágógumihoz, de abban már nagyobb szerepet fektet a szövegre és az érzelmekre.

http://www.youtube.com/watch?v=JFSEtakQEhA
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 102
Heti: 150
Havi: 1 628
Össz.: 400 131

Látogatottság növelés
Oldal: Megjelent VV Zsófi első videóklipje
MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!! - © 2008 - 2021 - maiteperroni-sherlyn.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »