MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!!

Szia!!Ez az oldal sok mindennel foglalkozik Pl.:Sorozatok, sztárok,hírek,és még sok mindennel,de ha már itt jársz akkor nézz körül !!.Remélem tetszeni fog!


María José Samaniego egy egyszerű, vidéki lány, aki nagy izgalommal várja közelgő esküvőjét Alejandro Lombardóval, akit nemrég ismert meg. Nem is sejti, hogy "Alejandro" valójában Bruno, az igazi Alejandro mostohatestvére. Bruno mindig is féltékeny volt Alejandróra, mivel mindig több figyelmet kapott szüleiktől, ráadásul Bruno úgy tudja, Alejandro nem is vér szerinti rokona, hiszen nem ismeri a szörnyű valóságot: édesanyja, Victoria annak idején félrelépett Alejandro apjával, Antonióval, ennek a kapcsolatnak a gyümölcse Bruno és ikertestvére, Raquel. Később Victoria és Antonio összeházasodtak, de Bruno és Raquel sosem tudták meg az igazságot származásukról. 
Mikor kiderül, hogy Brunót kirúgták az egyetemről, Antonio haragra gerjed és úgy dönt, minden vagyonát Alejandróra hagyja. Nem sokkal később meg is hal egy szerencsétlen balesetben, ami részben Victoria hibájából következik be, ezt pedig Bruno minduntalan anyja fejéhez vágja, miszerint az ő bűne, hogy nem volt idő rábeszélni Antoniót végakarata megváltoztatására.Bruno, hogy rátegye a kezét Alejandro vagyonára, ördögi tervet eszel ki: elveszi María Josét Alejandro személyazonosságát bitorolva, megöleti Alejandrót, hogy aztán a fiatal özvegy örököljön mindent, majd biztos lévén abban, hogy María José szereti, később elveszi már Brunóként és így minden az ő kezébe kerül. Az esküvő rendben le is zajlik, Bruno pedig megrendez egy balesetet, melyben Alejandro életét veszti. A tervbe azonban hiba csúszik, Alejandro ugyanis életben marad, Bruno viszont biztos terve sikerében, és közli a családjával, hogy Alejandro meghalt, ám előtte még elvette feleségül María Josét.

Victoria kapcsolatba lép a lánnyal, közli vele Alejandro halálhírét és megkéri, minél hamarabb keresse fel őket, mert mindenki furcsállja, hogy Alejandro nem beszélt senkinek az esküvőjéről. María José biztos benne, hogy félreértésről van szó, annál is inkább, mert fogalma sem volt róla, hogy Alejandro milliomos lenne, neki ugyanis Bruno azt hazudta, hogy családja az Egyesült Államokban él bevándorlóként. Miközben a "temetés" zajlik, Bruno elutazik María José apjához,  Don Pedróhoz és megfenyegeti: ha nem működik közre a színjátékban, feljelenti a rendőrségen feketekereskedelem miatt. Majd visszatér Méridába, a Lombardo-villába és felfedi kilétét María José előtt, elmondja neki, hogy az igazi Alejandrónak sok ellensége volt, már várható volt, hogy meghaljon, így viszont ő, Bruno és María José boldogak lehetnek a fivér pénzével. María José visszakozik a dologtól, de Bruno megfenyegeti, és María José apja védelmében kénytelen vállalni a színjátékot.
Hamarosan azonban nehezebb dolguk lesz, mint sejtették: Alejandro ugyanis visszatér. A család egyből kérdőre vonja eltitkolt házassága miatt, amire a férfi értelemszerűen nem emlékszik, az orvosok amnéziára gyanakszanak. Alejandro úgy dönt, együtt marad María Joséval, hátha eszébe jutnak az emlékek, és odaköltözteti a lányt a házba. Napról napra egyre több időt töltenek el, s habár María Josét furdalja a lelkiismerete, beleszeret a férfiba. Bruno mindezt féltékenyen szemléli, hiszen nem elég, hogy Alejandro nem halt meg, most már ugyanazért a nőért is harcba kell szállnia vele.

María José élete pokol a Lombardo-villában: húga, Paula, aki elkísérte őt, érzelmileg zsarolja, hiszen María José házasságával végre feljebb emelkedhetnek a társadalmi ranglétrán, Raquel, Bruno ikertestvére féltékeny rá, mivel ő is világ életében szerelmes volt Alejandróba, nem tudván, hogy valójában mostohatestvérek, csakúgy, mint Maura, aki Alejandro jegyese volt, mielőtt a baleset történt volna. Raquel férje, Roberto szintén megveti a lányt, mivel arra gyanakszik, csak azért ment hozzá Alejandróhoz, hogy rátegye a kezét a vagyonra. Raquel és Roberto házassága kész csőd, a nő csak a neve miatt ment hozzá, Roberto pedig a Lombardo-család vagyonára pályázik. Nem is sejtik azonban, hogy egy fiatal csaló, Ulises  mindkettejükkel kegyetlen játékot fog űzni, hogy kiforgassa őket abból, amijük van.
María Josénak döntenie kell: egyre jobban szereti Alejandrót, ám tudja, hogy Bruno mindenre képes, és féltve szerettei életét, végül úgy dönt, beadja a válást, Alejandro azonban furcsának találja a lány viselkedését, és gyanítva hogy Bruno áll minden mögött, nyomozni kezd. María José tudja, hogy ha elmondja az igazat, veszélybe sodoroja családját, ha azonban tovább hallgat, Alejandro életét teszi vele kockára.


VICTORIA LOMBARDO (Daniela Romo)

Victoria egy jószívű írónő, akinek a házassága Samuellel romokban hever. A nő a boldogságot ezért férje legjobb barátjának, Antoniónak a karjaiban keresi, aki teherbe is ejti, mégpedig ikrekkel. Az ikrek, Bruno és Raquel sosem tudták meg, hogy az ő apjuk nem Samuel, ez a titok pedig azóta is nyomasztja Victoriát, aki kétségbeesve szemléli Bruno, és Antonio másik fiának, Alejandrónak vérre menő vetélkedését.

SAMUEL ALBENIZ (Alejandro Tommasi)

Samuel Victoria férje, aki nem bírja elviselni a szégyent, hogy felesége a legjobb barátjával csalta meg, ezért úgy dönt, Victoria házasságon kívül született gyermekeit, Brunót és Raquelt sajátjaként neveli fel, távol igazi apjuktól. Gyűlölete Antonio irányába gyermekeire is átragad, ám hosszú betegsége úrrá lesz rajta, és hamarosan meghal.


ANTONIO LOMBARDO (Fernando Allende)

Samuel legjobb barátja, Victoria szeretője. Egész életében szerelmes volt Victoriába, így mikor Victoria és ő is megözvegyülnek, elveszi feleségül az asszonyt, aki magával hozza a házasságba két közös gyereküket, Brunót és Raquelt is. Antonio beleegyezik, hogy az ikerpár sose tudja meg valódi származását, és maradjanak abban a hiszemben, hogy Antonio előző házasságából származó gyermeke, Alejandro nem a testvérük. A férfi ezért a döntéséért később drágán megfizet.

ADRIANA LOMBARDO (Felicia Mercado)

Adriana Antonio első felesége, aki hosszú ideig nem tudott teherbe esni, ez a probléma pedig Victoriához űzte a férjét. Egy szép napon azonban Adrina mégis állapotos lesz, a kis Alejandrót azonban már nem tudja felnevelni, belehal a szülésbe. Halála után Antonio elveszi Victoriát, és három gyermekével együtt új családot alapít.


BRUNO ALBENIZ (David Zepeda)

Bruno arrogáns és hirtelen haragú fiúvá serdül, akinek halálosan szúrja a szemét a mostohatestvérének hitt Alejandro, hiszen szerinte ő élvezi szüleik kizárólagos szeretetét és nem utolsó sorban a teljes örökséget. A féltékeny férfi ördögi tervet eszel ki, hogy megszabaduljon fivérétől: magába bolondít és feleségül vesz egy vidéki lányt, María Josét testvére, Alejandro személyazonossága alatt, majd megöleti Alejandrót, hogy a férfi vagyona az özvegyre, vagyis María Joséra szálljon. Bruno bízik abban, hogy María José szereti annyira, hogy cinkosa legyen a tervben, ám a számításait keresztülhúzza egy váratlan fordulat...

ALEJANDRO LOMBARDO (William Levy)

Alejandro egy jóképű és művelt üzletember, akire megbízhatósága miatt Antonio az egész vagyonát hagyta. A férfi sosem értette igazán Bruno gyűlöletének okát, és csak akkor fog gyanút, amikor féltestvére az életére tör. A gyilkossági kísérlet azonban kudarcba fullad, Alejandrónak pedig szembesülnie kell Bruno aljas tervének következményeivel: a baleset után ugyanis szembetalálja magát "feleségével", María Joséval, akivel egy csapásra kialakul közöttük egyfajta megmagyarázhatatlan vonzalom.


MARÍA JOSÉ SAMANIEGO (Jacqueline Bracamontes)

A naiv, de erős lelkű lány tudtán kívül egy szörnyű árulás áldozata lesz, mikor is Bruno Alejandro személyazonosságát bitorolva feleségül veszi. Amikor szembesül a valósággal, próbál ellenállni, ám Bruno megfenyegeti, hogy börtönbe juttatja őt és a családját. María José retteg, hogy az igazi Alejandro rájön az igazságra, annál is inkább, mert napról napra egyre jobban beleszeret.

RAQUEL ALBENIZ DE CASTELAR (Chantal Andere)

Raquel Bruno ikertestvére, aki fivérével ellentétben nem csak azért gyűlöli Alejandrót, mert ő az örököse a családi vagyonnak, hanem mert a fiú sosem viszonozta Raquel rögeszmés szerelmét, aki nem is sejti, hogy Alejandro a féltestvére. Raquel egy materialista nő, aki boldogtalan házasságban él Robertóval, miközben továbbra is Alejandróról álmodozik, és mikor feltűnik a színen María José, mindent elkövet, hogy eltakarítsa az útból.


ROBERTO CASTELAR (Marcelo Córdoba)

Roberto egy hajdan gazdag család sarja, aki a pénzügyi biztonságot remélve vette el Raquelt, ám házasságuk maga a csőd. Ennek oka elsősorban az, hogy Roberto kettős életet él: felesége előtt eltitkolja biszexualitását, ám nem is sejti, hogy szeretője, Ulises saját feleségével is hetyeg a háta mögött.

ULISES VILLASENOR (Julián Gil)

Ulises egy vonzó, ám pitiáner csaló, aki magát gazdagnak kiadva közeledik a Lombardo családhoz, miközben valódi célja kiforgatni őket a vagyonukból. Ehhez kapóra jön neki Raquel és Roberto, akikkel valódi kettős játszmát űz: mindkettejüket a szeretőjévé teszi, hogy így tehesse rá a kezét a pénzükre.


MAURA ALBARRÁN (Ana Brenda)

Elkényeztetett és luxushoz szokott fiatal nő, aki mindig is szerelmes volt Alejandróba, ám a férfi sosem érdeklődött iránta komolyabban. Mikor María José bekerül a képbe, szövetkezik Raquellel és Brunóval, hogy eltávolítsák az útjukból. Maura az egyetlen, aki ismeri Ulises valódi énjét, és az ő aljas terveiben is cinkosként vesz részt.

PEDRO SAMANIEGO (Héctor Sáez)

María José és Paula apja, aki lányai háta mögött drogokkal és egyéb csempészáruval kereskedik. Bruno megzsarolja, hogy feldobja a rendőrségen, ha nem működik közre a férfi színjátékában. Pedro gyenge jellemű és gyáva férfi, így lányait féltve belemegy a piszkos játékba.


PAULA SAMANIEGO (Wendy González)

María José húga, aki vele tart a fényűző Lombardo-villába, mikor kiderül, hogy nővére egy milliomos "özvegye" lett. A fiatal lány mindig is erről a luxusról álmodott, így ő igyekszik a leginkább meggyőzni María Josét, hogy vegyen részt Bruno hazugságában, és élvezzék tovább a mesés vagyont.

FERNANDO ALANIS (Gabriel Soto)

Alejandro bizalmas barátja, egy nyílt, érzékeny és jó szándékú férfi. Árvasága ellenére felküzdötte magát a szegénységből,  ám úgy érzi, így sem felelne meg titkos szerelme, Victoria igényeinek, ezen kívül fél a nő családjának visszautasításától is a kettejük közti nagy korkülönbség miatt.


JESÚS "CHUCHO" (José Carlos Ruiz)

Chucho egy kis vidéki kunyhóban él, ő az, aki megmenti Alejandrót, így ezentúl a férfi bizalmasa lesz.

FELIPA (María Victoria)

Felipa a legöregebb és leghűségesebb szolgáló a Lombardo-házban, Victoria legfőbb bizalmasa, aki mindent tud a család régi titkairól. Igyekszik meggyőzni Victoriát, hogy árulja el az igazságot gyermekeinek, még ha ez rövid távon fájdalmas döntésnek is tűnik.


LISSETTE (Daniela Luján)

Maura húga, aki hozzászokott ugyanahhoz a kényelemhez, mint a nővére. Nővérével és Ulises-szel karöltve igyekszik lépten-nyomon keresztbe tenni María Josénak, hamarosan azonban nem az örököslány lesz a legfontosabb problémája...

KATIA (Manuela Imaz)

Katia Fernando húga, akinek bátyja az egyetlen támasza. A naiv lány elköveti azt a hibát, hogy beleszeret Brunóba, aki önző módon kihasználja a szerelmes lány érzéseit.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 102
Heti: 148
Havi: 1 626
Össz.: 400 129

Látogatottság növelés
Oldal: Kettős Játszma
MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!! - © 2008 - 2021 - maiteperroni-sherlyn.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »