MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!!

Szia!!Ez az oldal sok mindennel foglalkozik Pl.:Sorozatok, sztárok,hírek,és még sok mindennel,de ha már itt jársz akkor nézz körül !!.Remélem tetszeni fog!

Sarokba Szorítva

20 évvel ezelőtt Octavia Izrabal ellopott Fedorától  mindent ami számított neki, a két lányától kezdve egy jövedelmező parfümöket gyártó cégig. Octavia ezután meggyanúsítja Fedorát egy olyan bűncselekménnyel amit nem követett el, és börtönbe juttatja.
Eltelnek Fedora börtönévei és szabadulása után úgy dönt hogy visszaszerez mindent, amit elloptak tőle. Közben Fedora idősebb lánya Diana  beleszeret Octavia fiába Maximilianoba . Dianának ugyanazokat a megaláztatásokat kell átélni mint Fedorának, csakhogy neki nagyobb szerencséje van. Ugyanis belép az életébe Fedora, azonban egyikük sem tudja hogy ők egy család. Fedora Diana segítségével sok mindent elér, egy bárban dolgozik énekesnőként La Gaviota álnéven, és az idősebb lánya segítségével megtalálja fiatalabb lányát Gabyt , aki az Izrabal családnál dolgozik cselédként. Fedora próbálja távol tartani lányait Izrabaléktól, de a szenvedélyt amely Diana és Maximiliano
között van nehéz megszakítani…


acorralada-2.pngWeblap látogatottság számláló:

Mai: 119
Tegnapi: 63
Heti: 632
Havi: 2 217
Össz.: 370 489

Látogatottság növelés
Oldal: Sarokba Szorítva
MAITE PERRONI ÉS SHERLYN GONZÁLEZ!!! - © 2008 - 2020 - maiteperroni-sherlyn.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »